donderdag 19 juni 2008

op dirigentenjacht!


credits hier


credits hier

Nu Maarten de pijp aan iemand anders gaat geven moeten we toch snel op zoek naar een nieuwe dirigent die het 'stokje' over gaat nemen. Eigenlijk komt er tegenwoordig geen stokje meer aan te pas. Elke dirigent die ons tegelijkertijd op de piano begeleid zal het van zijn hoofd en gelaatsuitdrukkingen moeten hebben.
We hebben inmiddels zo'n 9 aanmeldingen gehad van dirigenten die wel interesse hadden in ons koor. Dus dat belooft al iets. Er is een commissie in het leven geroepen van een aantal koorleden ( een stuk of 2 per partij) die eens een kijkje gaan nemen bij een repetitie avond van de top 3 van de gegadigden. Vanaf volgende week gaat dat gebeuren. Ben benieuwd. Maandagavond ga ik samen met een paar anderen naar Rotterdam, om daar een popkoor te bezoeken. Dinsdagavond gaan weer een paar anderen waarschijnlijk een bezoekje brengen aan mijn vorige koor "Inspirited". Daar hoef ik niet naartoe, want ik ken de werkwijze van de dirigent natuurlijk al. En trouwens.....dinsdag zijn Jan en ik 20 hele jaren getrouwd! Dus gaan we lekker uit eten! Ik heb nog niet besloten waar....ik wil nu wel weer eens ergens naartoe waar we nog nooit geweest zijn. Ik zag dat er bij de dorpstraat een nieuw indonesisch restaurant zat. Misschien dat we daar eens een vorkje gaan prikken. Of misschien wel met stokjes.....dirigeerstokjes????? ;-)

Vanmiddag weer even naar mijn schoonmoeder geweest. Ze was erg moe, dat wel. Maar toch was ze wel goed te spreken. We hebben zelfs nog even gelachen om de lengte van haar kleinzonen. Eentje ervan is al getrouwd en de ander gaat volgende maand trouwen. Twintig jaar terug waren ze bruidsjonkertjes op ons huwelijk. Kleine knulletjes nog. En nu dus volwassen kerels van bijna 2 meter lang.... De tijd staat niet stil!

1 opmerking:

Jaya zei

Hey Ineke, this is jayaprem from flair site... just dropped by to say hello and i love ur blog.... i have added ur blog addres to mine .... Hugs Jaya