vrijdag 5 november 2010

Hoor de wind waait door de bomen!


credits: collab kit 'The Orient' november 2010, tube..Suzi Sgai

The Spirit of Ireland, muziek van David Arkenstone! Er gaat zeker geen lichtje bij je op? Ik had er ook nooit van gehoord, maar ik kwam het tegen op het internet. Het speelt nu op de achtergrond en ik word er helemaal relaxed van. Een beetje new age-achtig met keltische invloeden. Ook weer perfect als achtergrondmuziekje bij toekomstige ierse vakantiefilmpjes! Twee vliegjes in ene klap! :-)
Wat een herfst is het de laatste dagen, hè? Ik zit tot aan mijn nek in de bladeren. In de tuin valt er niet tegen op te vegen op dit moment! Ach, laat maar waaien. Letterlijk en figuurlijk. :-)
Morgen staat er een leuk uitje gepland. Zangvriendin Lenie wordt 50 jaar en zij nodigde Patricia (ook een zangvriendin), mij en nog een paar andere vriendinnen van haar uit voor een natuurwandeling in de buurt van Kasteel Duivenvoorde. Leuk! Vooral nu de herfstkleuren op hun mooist zijn. En nu maar hopen dat het niet zo hard regent. Volgens de weerberichten klaart het morgenmiddag wat op, dus dat zou mooi zijn. En anders doen we gewoon een capuchonnetje op. Geen probleem!
Gisterochtend hebben we tijdens de koorrepetitie al een speciaal 50-jarig verjaardagslied voor Lenie gezongen. Het koor werd eerst in tweeën gesplitst, de 50 plussers en de 50 minners, waarna elke groep een coupletje zong. Oei, dat waren niet zoveel minners meer! Een beetje karig! We hebben hoognodig nieuw jeugdig bloed nodig! Maar al ben je al oud en belegen, 50+ dus ;-), ook dan ben je welkom, hoor! T'is echt een heel gezellige club!

Mariska heeft vanmorgen haar laatste tentamen van deze periode gehad. Geen idee hoe het gegaan is en ik zal dat voorlopig ook niet te weten komen. Na afloop zou ze met Ruben, een medestudent, EEN vriend, mee naar Wormer gaan om daar een paar daagjes te logeren. Dus ik zie haar wel weer eens verschijnen... Het betekent wel dat ik vanavond weer iets kan eten wat mevrouw niet lekker vindt! Deze keer wordt dat een bobotieschotel. Lekker! Sperziebonen, pittig gehakt, rood pepertje, rode paprika, appel, sausje en rijst erbij. Ik zit nu al te popelen! :-)

Geen opmerkingen: