zaterdag 27 november 2010

Nog meer computerperikelen....

T'was gezellig op Thierry verjaardag. Het ontaardde spontaan in een karaoke avondje!
Buurman John nam Thierry's gitaar ter hand en speelde menig deuntje van weleer. Waar wij weer bij zongen met behulp van de songteksten via het internet op tv. 'Hotel California', 'Bad Moon Rising', en nog meer van die leuke oude nummertjes. Leuk! Hou ik wel van! :-)

Vanmorgenvroeg was ik alweer bij het tuincentrum te vinden. Ik heb e.i.n.d.e.l.i.j.k. een nieuw vogelvoederhuisje! Ik had gedacht dat ie niet in de auto zou passen, maar met de passagiersstoel in de horizontale positie was het geen probleem.
Daarna ben ik doorgereden naar mijn moeder. Die belde gisteren op: mijn pijltje staat in de linkerhoek en hij doet niets meer! Tja. Control/Alt/Delete hielp niet. Dus maar de stroom eraf. Weer opstarten. Hetzelfde probleem. Dus vanmorgen maar weer even gaan buurten. Stekker van de muis eruit en erin. Geen sjoege. En dan kom je niet verder, zo muisloos. Tenminste, heel onhandig kom je nog wel een klein beetje ergens met de tab toets en de pijltjes, maar ideaal is dat ook niet. De muis thuis uitgeprobeerd en hier doet hij het ook niet meer. Kapot dus! Maar ik hoorde dat ze inmiddels een nieuwe muis heeft gekocht, dus die ga ik morgen maar even inpluggen. Zo zonder internet is helemaal niks natuurlijk! Ik moet er in ieder geval niet aan denken!

Bij de mohairponcho heb ik inmiddels een baret gebreid. Alleen issie een beetje groot uitgevallen! Of mijn kop is gekrompen. Ik heb geen zin om hem weer helemaal uit te halen dus ik sla wel een randje om. En NOG heb ik wol over! Pffff. Ik brei er ook maar een das bij! En dan is het wel weer eventjes welletjes, hoor!

Geen opmerkingen: