dinsdag 30 november 2010

Sneeuw, goulash, bobbels en kadootjes....



Zo hee, gisteren sneeuwde het voor het eerst dit seizoen! Tenminste, het was de eerste sneeuw die IK zag. De rest van het land had er al eerder mee te maken gehad. En gelijk weer file, hè? Bijna 900 km! :-) Oh, gruwel, om daar tussen te moeten staan! Arme forensen. Misschien zou iedereen weer eens moeten pogen een baan dichterbij huis te krijgen.... Maar door al die sneeuw en die kou kreeg ik wel trek in lekkere goulash. Die staat nu te pruttelen op het gas. Nog even rijst erbij koken en dan wordt het weer smullen dalijk!

Gistermiddag kwam Sylvia thee drinken. Ze was nog in de veronderstelling dat ik nog steeds niet lekker in mijn vel zit/zat. Als troost nam ze een schattige vaas met een orchidee voor me mee. Heel lief! Maar mensen: het gaat weer goed, hoor! :-) Ik had het hier eerder even moeten melden! :-)
Zit ze hier op de stoel, zegt ze: wat is dat nou voor een rare bobbel in mijn broek? Een knots van een bobbel bij haar knie. Pijp omhoog. Zit er nog een stuk opgedroogd wasgoed. Hihihihi. Had ze de hele ochtend mee gelopen. Altijd wat die griet! :-)

Vanmorgen heb ik mijn nieuwe sneeuwschoenen van stal gehaald. Die hebben nu, onderweg naar het Stadshart, de vuurdoop gehad. Bevallen goed. Goeie grip, warme voetjes. Alleen als het gaat blubberen worden mijn broekspijpen alsnog nat. Misschien toch nog maar op zoek naar een paar echte sneeuwlaarzen waar de pijpen in gepropt kunnen worden....
Vanmiddag heb ik de sinterklaaskadootjes in staan pakken. Ik moet nu nog verder met de gedichten. Ik was er al aan begonnen, maar toch laat ik het weer tot het laatste moment aankomen. Hè, waarom doe ik dat nou?? Wedden dat ik ze zondagochtend pas uit kan printen? Wat een stuk eigenwijs ben ik toch! Van wie heb ik dat toch? ;-)

Geen opmerkingen: