vrijdag 29 april 2011

Over borden, geraniums, en voorspellingen...


credits:
papers....Superscrap/FarFarHill
flowers...FarFarHill
bows....SD/FarFarHill
pearls...PsychoZoe
overlay...Jsd
branch...MZimmermann
fringes....Snappy
mask...Kimla
(op deze scrap: de grootmoeder van Jan en waarschijnlijk haar zus)

Gisteren ben ik 3 tuincentra langs geweest op zoek naar 'mijn' roos Troika. Helaas, ze hebben hem nergens. Het maakt trouwens niks uit naar welk tuincentrum je gaat: ze blijken allemaal dezelfde rozen te hebben. Ook niet leuk!
Ik kwam nog wel thuis met een stapel borden. Ik was al langer op zoek naar nieuwe ontbijt- en dinerborden. De printjes van die ik nu had waren totaal afgesleten. Mag ook wel na zoveel jaar. En wat zag mijn oog bij de Driesprong: bordjes met een schattig bloempatroon (ja, ik weet het: oubollig! Maar daar hou ik van...)! En ze stonden/lagen nog in een kast met een bordje met 50 % korting erop ook! De diner-borden lagen uiteraard op de bovenste plank. En ik heb maar korte armpjes, dus ik ben op zoek gegaan naar iemand die me kon helpen. Nou, mooi niemand. Gaan ze daar allemaal tegelijk lunchen of zo?? Toen ben ik zelf maar op zoek gegaan naar een opstapje. Ik had er net eentje gepakt van de tuinmeubelafdeling en liep ermee terug naar de kast, toen ik langs zo'n uitklaptrap kwam. Nog beter! Ik heb de trap gepakt en bonk, bonk, ik liep er zo mee tegen de uitgeklapte parasols aan. Bleek groter te zijn dan ik dacht. Maar ik kon wel mooi bij mijn bordjes! Degene die met de trap bezig was geweest en misschien na een korte plaspauze terug zou komen, zou raar op kijken. Weg trap! :-P Laat hem/haar maar flink zoeken! :-)
Ik heb ook nog 24 roze geraniums gekocht. Mijn hangmanden en een grote plantenbak zijn weer gevuld. Die roos moet ik maar ergens gaan bestellen dan. Ik wil hem perse hebben. Hij ruikt zo heerlijk!
Gisteravond heeft mijn schoonzoon Photoshop bij me op de computer gezet! Jippie! Nu moet ik kijken hoe alles werkt met het maken van scraps. Dat ging gisteravond (lees: vannacht) nog niet zo goed. Maar er zijn genoeg lessen op het internet te vinden. Ik kom er wel uit op den duur! Ik ben er erg blij mee in ieder geval!
En wat gaan jullie vandaag doen? Allemaal kijken naar het huwelijk van William en Kate? Ik wel. Mijn moeder en ik gaan extra vroeg naar de markt, zodat ik klaar ben als het begint! Oh, laat het een leuke en ontspannen dag voor ze worden! Als er maar niks engs gebeurt! T'is toch niet normaal dat je je daar zorgen over moet maken?? In watvoor rare tijd leven we toch! Maar niet getreurd, eind 2012 wordt alles beter! Ja, zoek het zelf maar eens op bij google: voorspellingen 2012. Leuk leesvoer! En als het echt zo is: des te beter! Maar we wachten rustig af! :-)
Eerst maar eens the British Royal Wedding!...

1 opmerking:

Suzanne zei

my plan is the same today! BBC1 already on downstairs and the flag hanging outside - aah! Even made an apple tart to have with my coffee and champagne later on!!! Got to get in the mood..............like you, hope that it all goes without anything terrible happening but one can never be 100% certain in this world sadly. The inside of the Abbey will look AMAZING!!! An English countryside look with trees - beautiful.

Anyway, ENJOY!!! xxx Suzanne