donderdag 7 april 2011

Over foto's en gejakker....



Vanavond was de tweede les digitale fotografie. Vorige week vroeg de lerares ons om statieven mee te nemen want we zouden in de studio portretfoto's gaan maken. Maar nee, hoor. De plannen werden subiet gewijzigd! Vanavond kregen we ineens les in het nemen van foto's met beweging erin en avondopnames. Op zich heel leuk, ware het niet dat het toch wel frisjes was! Wat zeg ik? Frisjes?? Ronduit koud!!! Als ik dat geweten had had ik een dikke jas aangedaan. Maar ja.
De foto's met beweging erin zijn bij mij niet zo mooi gelukt. Daar moet ik dus meer op oefenen. Ik weet nu in ieder geval hoe het kan en hoe het moet. Nu maar hopen dat ik het ook onthou.

`
Dit zijn een aantal mensen van ons fotoclubje. De foto heb ik even snel genomen zonder me te bekommeren om compositie en/of instellingen. :-P Moet ook kunnen, hoor!

Vanmorgen was ook de tweede les van het Beatles-gebeuren. 'Hey Jude' en 'I'll follow the sun' zitten nu ook in de grondverf. Verder hebben we de nummers die we twee weken geleden al hadden geoefend weer opgediept. Viel me niet tegen, trouwens. Er was genoeg blijven hangen. Dat geeft weer moed! :-)
Ik hoop dat we volgende week aan 'Penny Lane' gaan beginnen!

Na het koor heb ik snel boodschappen gedaan, snel naar huis, snel een paar boterhammen achter mijn kiezen gepropt en snel op weg naar de pedicure waar ik een afspraak had. Alles snel, snel, snel. Ik voel me eigenlijk al dagen gehaast en onrustig. Ik doe alles in de hoogste versnelling! Ook al hoeft dat helemaal niet. Mijn innerlijke rust is weer ver te zoeken! Dus mochten jullie nog ergens een verloren rustpuntje vinden.....Dan is dat vast de mijne! Stuur hem maar snel terug. Ik heb hem nodig! :-)

Geen opmerkingen: