zondag 29 mei 2011

Van alles wat.....


credits: Collab Esprit Poudre (op foto Gina)

Gisteravond, tien over negen, ik zat/lag/hing op de bank te wachten op een programma dat om half tien zou beginnen. "Ik doe nog 'even' mijn ogen dicht", dacht ik...om anderhalf uur later weer wakker te schrikken! Programma al voorbij! EN vanmorgen natuurlijk extra vroeg wakker! Vandaar dat ik hier al mijn blogje zit bijtewerken op dit onchristelijke uur. Nou ja, Jan is ook al op. Hij moet zo zingen met Inspirited in Zwijndrecht. De kinders slapen nog. Zij kwamen gisteren beiden moe thuis van hun werk, hebben nasi gegeten en gingen toen weer op weg naar een 'Hoera, de examens zijn voorbij!' feestje. Ik heb ze niet eens thuis horen komen. Maris gaat dalijk weer naar Duinrell. Treintjes laten rijden, zweefmolen laten zweven... Weer kindertjes en ouders tot de orde roepen bij de attracties (ouders blijken ongelooflijk te kunnen zeuren, kindertjes zijn hyperongeduldig van de spanning), afgewaaide petjes uit het water vissen.... Maar ze vindt het nog steeds leuk! :-) Wie had dat gedacht! Nou val ik toch van de ene verbazing in de andere. Afgelopen donderdag heeft ze, MET keelpijn en algehele malaise, in weer en wind en onweer, de laatste dag van de 4-daagse meegelopen! Respect!

Wat nog verder.... Zwager Nico was gisteren jarig. Ook alweer 57, de ouwe bok! Daar zijn we gistermiddag op visite gegaan.
Het belooft een drukke periode te worden de komende weken. Morgenmiddag, als het goed is, komt Suzanne een bakkie doen. Ze woont in het noorden, maar is morgen een dagje in Zoetermeer en komt gezellig nog even langs. Leuk!
Dinsdag ga ik met Hennie naar de Tong Tong Fair. (Pasar Malam) Heb er zin in! Weer even lekkere hapjes kopen!
In juni zelf, ga ik uit eten met mijn vroegere 'eetclub'. Zo'n twintig jaar geleden, (jeetje, wat gaat de tijd snel!), kwamen we (Els, Hilda, Yvonne en ik) om de beurt bij elkaar en kookten dan wat lekkers. Was altijd heel gezellig. Deze keer gaan we, puur voor het gemak, gewoon naar een restaurant. Leuk!
Een dag later zit ik dan weer te barbequen bij Jan en Joke. Nicht Claudia is dan officieel weer thuis uit Cork/Ierland en dat moet gevierd worden! Ook weer leuk! :-)
Op vaderdag heb ik weer een optreden met ons koor. En Jan moet dan ook ergens naartoe, waar ik hier niet over uit kan weiden aangezien het een verrassing voor iemand is....
In juni zijn Jan en ik ook nog even tussen neus en lippen door 23 jaar getrouwd. Dat wordt ook weer een etentje! (Aj, is allemaal niet goed voor mijn lijn!) We nemen Mariska en Alex mee, want die zijn dan precies op die dag 10 maanden bij elkaar.
En Gina, zie scrap, het jongste dochtertje van nichtje Roxanne, is ook al bijna één jaartje oud! Dat gaat groots gevierd worden in het Westerpark.....Ik hoop dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn!

1 opmerking:

Suzanne zei

good to read that you are expecting me tomorrow Ineke cos I never got a mail back from you since I asked whether you were going to be home!!!!
See you sometime in the afternoon - if its later I will text you. I'll be at Hillies from around 11am. xx