maandag 23 mei 2011

Weekend weer voorbij!


credits hier

Dat ging afgelopen zaterdag niet eens zo slecht, daar in Wassenaar! Ok, 'She's leaving home' was waarschijnlijk niet om aan te horen, maar dat nummer moet sowieso OF uit het repertoire OF herschreven worden. Daar zitten veeeel te hoge noten in! Die haal ik echt niet! Misschien ga ik er toch maar eens aan denken om na de grote vakantie over te stappen naar de mezzo's. Dan blijf ik gewoon de oude nummers met de hoge sopranen meezingen en de nieuwe nummers met de mezzo's. Ik sta toch op de breuklijn, dus dat zou prima gaan. Ik denk dat dat een goed idee is, ja. :-)
Lenie heeft tijdens 'Yesterday' nog even een filmpje gemaakt, zodat we toch nog een aandenken hebben aan het hele Beatles-gebeuren. Vorig jaar met de Abba workshop hadden we een heel concertje gegeven in het CKC met eigen publiek. Dat was toch wel stukken leuker dan zo'n uitvoering voor de bejaarde medemens. Misschien een leer voor de volgende keer?
Ik zal nog even het filmpje van Lenie insluiten...!



Mariska's eerste twee werkdagen bij Duinrell zitten er ook alweer op. De eerste dag vond ze erg leuk. Ze stond bij de zweefmolen, de locomotief en het kindertreintje. Het merendeel van de Duinrell gangers was leuk publiek, maar er zaten natuurlijk ook wel een paar zeikerds tussen. Maar ze heeft er goed mee om kunnen gaan. De tweede dag vond ze minder leuk. Toen stond ze de hele dag alleen in het (peperdure!) snoepwinkeltje. De kassa bedienen, de boel netjes houden, de kleppen van de snoepbakken achter de mensen hun kont dicht doen, heliumballonnen vullen. Maar de klanten kochten toch wel, ondanks de belachelijke hoge prijzen! Ze is er wel achter dat in een winkel werken niet echt haar ding is. De attracties vindt ze leuker. De supervisor zal er wel rekening mee houden, dunkt me.
Volgend weekend gaat ze weer aan het werk!

Geen opmerkingen: