donderdag 5 mei 2011

Rozengeur en een virusbesmetting...


Zo, ook weer gebeurd: Rosa Troika HT is besteld! Kan ik ook weer afstrepen van mijn 'to do' lijstje. Eerste instantie leek het me leuk om hem zelf op te gaan halen bij de kwekerij waar ik hem op het internet als goedkoopste had gevonden. Dat was in de buurt bij kasteel Twickel. Ik had er wel een leuk dagje van willen maken, beetje kasteeltje bekijken, beetje neuzen in de kwekerij, maar Jan dus niet. Nou ja, dan maar besteld. Ben benieuwd wanneer hij afgeleverd wordt. Bovenstaande foto heb ik in de rozentuin van Powerscourt Estate genomen op onze laatste Ierlandreis. Ze hadden daar een heel perk van deze Troika's staan. En de geur: hemels!! Ik was er stante pede helemaal verzot op. Op de kleur (staat niet eens echt goed in mijn tuin) EN op de geur dus. En nu maar hopen dat ie aanslaat als ik hem in ga graven!
Aj, op mijn 'to do' lijstje staat ook nog steeds de keuken witten!....Hmmm, ik wacht wel even tot het weer eens goed omslaat. Zo zonde om met zonnig weer te gaan klussen.
In de gang boven de voordeur is ook nog oude lekkageschade zichtbaar. Daar moet eigenlijk ook nog een nieuw behangetje op. Dat zet ik ook maar gelijk op het (aantal dagen achterelkaar REGEN!)lijstje. Hebben jullie ook van die lijstjes waar dingen op staan die er al een heeeeeele tijd opstaan? Vast wel!
Vanmorgen weer Beatlesrepetitie gehad. We hebben nog maar twee repetities te gaan voor ons optreden! En met sommige nummers zijn we nog maar pas begonnen! Ik maak me een beetje zorgen! Maar ik zal de enige wel zijn.....:-)
In ieder geval blijk ik 3 andere leden met het stamboomuitzoekvirus besmet te hebben! Zouden ze ook verslaafd zijn na een tijdje? Of geven ze het al eerder op? Ben benieuwd! :-)

Geen opmerkingen: