donderdag 19 mei 2011

Druk, druk, druk....


credits hier

Poeh, druk bezig geweest vandaag! Vanmorgen een extra lange repetitie gehad met het koor. Zaterdag hebben we een uitvoering in verzorgingstehuis Sophieke in Wassenaar. Dan kunnen we eindelijk eens de Beatles nummertjes laten horen! Ik heb er na vanmorgen wel meer vertrouwen in dat het goed zal gaan.
Na het koor snel naar huis voor de middagboterham. Al kauwend wat emailtjes beantwoord en oude foto's opgeslagen die mijn ome Nico vanuit Amersfoort had gestuurd. Leuk! Daarna op weg naar de pedicure. Zij heeft mijn poezelige voetjes weer eens onderhanden genomen. En dat was wel weer nodig ook! Hup, weer naar huis. Thuis de nageltjes gelijk maar even in de lak gezet! Ziet er weer keurig uit! Laat de zon maar gaan schijnen, dan kunnen mijn teennagels zich van hun beste kant laten zien in hun open schoentjes!
Daarna kwam Patricia. Ook zij is inmiddels danig verslaafd geraakt aan het bijeensprokkelen van haar stamboom. We hebben onderling tips uitgewisseld en ik heb een zooitje oude foto's voor haar ingescand en op skydrive gezet, zodat zij ze ze er bij haar thuis weer vanaf kon halen en op haar eigen computer kon zetten. Da's makkelijker dan iets van 45 fotobestanden over te mailen! Was een gezellig middagje!
Intussen belde mijn moeder ook nog vanuit Italiƫ. Ze had maar een telefoonkaart gekocht. Ze had mooi weer, hoge temperaturen. En een leuke groep waarmee ze de rondreis aan het doen is. Ze was 's avonds wel moe van alle indrukken....:-)
Tja, ze is dan ook al een dagje ouder aan het worden!
Daarna rijst met een prutje gekookt. Alex, Mariska d'r vriendje, at ook een bord mee.
Ik heb daarna op tv het begin gezien van de derde film van de 'pirates of the caribbean'. Maar op de een of andere manier heb ik vandaag geen geduld om hem helemaal te zien. Die akelige reclames er ook steeds tussen! Vandaar dat ik mijn blogje maar weer even bijwerk.
Ik heb gisteren nog wel een prima show gedownload: De musical 'Les Miserables', 25th anniversary. Een uitvoering in Londen met de originele cast. Mooie muziek! We zingen er behoorlijk wat nummers uit op het koor. Ik heb ook gelijk maar even de ondertiteling erbij gedownload, zodat ik echt alles mee kan zingen!
En nu?? De hoogste tijd voor een bak thee! Nog een prettige avond!

1 opmerking:

Suzanne zei

oooh, Ineke, the lovely Alfie Boe singing!! Don't suppose there is a copy without subtitles possible????
I've had my eye on this for ages...........

Suzanne xxx