vrijdag 5 augustus 2011

Beeeeeeep, beep, beep!


credits hier

Oh, jee, dat ging niet goed, afgelopen woensdagochtend, toen ik de pc aanzette. Beeeeeeeeep, beep, beep! Een onbekend geluidje waarvan mijn nekharen gelijk overeind gingen staan. En geen beeld! Niks meer! Gelukkig werkt de laptop weer, dus die heb ik maar aangesloten en ben gaan googlen wat die beepjes te betekenen hadden. Er kwam al snel uit dat het aan de videokaart moest liggen. Ofwel was ie kassiewijlen, ofwel stof had zich er rondom geschaard en belette hem van contact te maken. Dat laatste leek me al gelijk volledig plausibel. 's Avonds heeft Jan hem opengeschroefd. En oh hemel, wat een vreselijke aanblik! Alles was helemaal grijs! Stofzuiger erbij, kwastje erbij. Jan kreeg nog wel twee hoestbuien en heeft inmiddels misschien wel twee stoflongen opgelopen. Maar ja, stof eruit, weer aangesloten...opgestart: beeeeeeep, beep, beep. Videokaart eruit gehaald en hem op zijn on-boardkaart laten draaien: beeld! Videokaart was dus toch verstofd en/of doorgebrand. Alex had er thuis nog eentje liggen die hij niet meer gebruikte (Bedankt, Alex!) en gisteravond heeft Jan hem erin gezet. Alles werkt weer! Wat een opluchting! :-) Kapotte pc's...ik hou daar niet van!

Gisterochtend ben ik naar mijn oom in Delfgauw gegaan om zijn trouwalbums terugtebrengen die ik ingescand had. We hebben nog lekker in het zonnetje in de tuin kunnen zitten. Ik heb maar even niet aan mijn dieet gedacht. Hans had namelijk zelfgebakken boterkoek bij de thee. En wie ben ik dan om daar 'nee' tegen te (kunnen) zeggen?? ;-) En bij het weggaan kreeg ik ook nog eens een doos bonbons mee! Waarvan ik er inmiddels ook al 4 op heb.... Het gaat niet goehoeeeddddd! Maar het is zo LEKKERRRR! Ik kreeg ook nog rozen, (ze staan mooi, Hans!), hazelnoten en tomaten mee.
De hazelnoten verwerk ik morgen in een taart(je). Ik kan niet langer wachten om mijn nieuwe Amerikaanse taartvorm uit te proberen. Na het weekend maar weer een beetje opletten met die lijn van me.....

Geen opmerkingen: