vrijdag 12 augustus 2011

Stinkstokken en stinkcomputers.....


credits hier

Het aantal Nederlandse rokers is nog nooit zo klein geweest! Dat lazen we vandaag in de krant. Is het niet geweldig? En is het ook niet geweldig dat mijn zus en zwager ook bezig zijn met het afkicken van de stinkstokken? Vind ik wel!! Ze zijn vlak na elkaar begonnen met het innemen van speciale pillen. Nico liet al vrij snel de sigaretten links liggen. José heeft daar toch nog wat meer moeite mee. Ook al vind ze ze niet meer zo lekker en ook al wordt ze een tikkie misselijk van de pillen. Maar je màg ook gewoon nog doorroken. Zeker de eerste week. Dus we houden goeie hoop! Zet hem op, beiden!! Houdt moed! Toi, toi, toi! Wat zullen jullie longen weer proper worden! :-)

Vanmiddag was ik nog bij mijn zus om te helpen met hun computer. Er moest hoognodig een goeie virusscanner op! Oh, hemel...wat een ellendig apparaat! De videokaart staat waarschijnlijk op instorten of hij maakt slecht contact door (ja, daar is ie weer!) STOF! Het beeld flikkert en is vergeven van de strepen. Hoogst irritant! En een herrie dat de fan maakt! Ik zou er compleet gek van worden. Ik kan daar niet tegen, hoor! Maar een goede schoonmaakbeurt zou wel eens goed zijn. Dat was bij de onze ook zo!
Maar nu ik achter die van haar heb gezeten, valt de vrij langzame computer van mijn moeder hartstikke mee! Die draait in vergelijk als een zonnetje! Ook al moet ik eens in de paar weken het Ziggo 3-in-1 modum resetten om hem weer wat sneller te krijgen. Vooral voor het binnenhalen van haar emails. Raar, maar waar....Geen idee waar dat aan ligt. Hier thuis hoeft dat nooit...
Ach nou ja...als dat het enige is....:-)

Geen opmerkingen: