woensdag 17 augustus 2011

Guppen, ontwerpen, verjaardag en glas....


Weet je dat we tot nog toe al onze katten rond deze tijd, zo half augustus, in huis hebben genomen? Moppie en Droppie (22 augustus 1986), Cloris (18 augustus 2000) en Kiwi (16 augustus 2008). Toeval? Misschien....:-)

Gisteren was ik op bezoek bij Sylvia. Zij komt om in de guppies! Heel schattig, hoor, als je ze ziet zwemmen in hun bakje. Het zijn net kleine spermatozoïden! :-)
Of ik er niet een zooitje wilde hebben als ze wat groter zijn.....? Neuh. Ik zie het al voor me met Kiwi in de buurt! Kan ik er de hele dag als een politieagent naast gaan zitten. Dus als iemand anders nog wat guppies wil.....

Ik kreeg een emailtje van Suzanne met de vraag of ik een advertentie, briefpapier en businesskaartjes wilde ontwerpen voor haar praktijk voor counselling and coaching. Ze is met haar opleiding bezig en als ze dat afgerond heeft wil ze een eigen praktijk op gaan zetten. Hartstikke leuk natuurlijk om daar iets voor te ontwerpen! Werk aan de winkel!
Intussen moet ze nog wel 160 uur stage lopen en daarvoor zoekt ze nog mensen die door haar geholpen willen worden. Gratis! Nou ja, wel graag een reiskostenvergoeding, maar dat is logisch! Dus grijp je kans! T'is nu nog stukken goedkoper dan wanneer ze afgestudeerd is! Het liefst in Noord-Holland en omstreken.

Vanmiddag ga ik kijken of de auto genegen is om me naar Houten te brengen. En weer terug, hoop ik! :-) Lisa, dochter van vriendin Els, is vandaag 12. Hieperdepiep. Ik moet ook weer op tijd naar huis, want vanavond wil ik naar het CKC om een workshop 'Glas' mee te maken. Het lijkt me zo leuk om iets met glas te doen. Ik kon niet bij de 'open dag' in mei zijn, dus wil ik vanavond kijken of die cursus iets voor me is. Ben benieuwd!

Geen opmerkingen: