zaterdag 31 december 2011



Oudejaarstraditiegetrouw (mooi woord voor galgje?) zijn we vanmorgen naar het Omniversum geweest. Deze keer naar 'Tornado Valley'. Hmmmmm. Was niet zo'n succes. Denk aan: tornado-onderzoeksauto's rijden op de weg naar het noorden, tornado-onderzoeksauto's rijden op de weg naar het zuiden, ze rijden naar links, ze rijden naar rechts, alleen maar om in de buurt te komen van een tornado die dan NET weer oplost voordat ze er zijn. En dat bijna 3 kwartier lang. Gaap! Uiteindelijk nog wel wàt mooie opnames gezien, maar het hield niet over. Zo'n documentaire over tornadohunters kun je net zo goed op Discovery bekijken. En voor een beetje sensatie kun je altijd nog de film 'Twister' opzetten! Al met al: ut was ut niet waard! :-) Wel nog een voorstukje gezien van 'Lightning'. Dat leek ons wel wat. Misschien draait ie volgend jaar nog...

Daarna op de Frederik Hendriklaan de oliebollen en de appelflappen ingeslagen. Arme Jan heeft een hele tijd in de rij gestaan. Maar ja, daar zijn mannen toch voor? Zij moeten op jacht om voor hun vrouw en bloedje van kind te zorgen. Ja, toch?? :-)
Mariska heeft net al wat extra indiase hapjes staan maken voor vanavond. De cocktailworstjes staan ook al in de marinade. Die gaan vanavond de oven nog even in.
Mariska en Alex hebben samen nog een staatslot gekocht. Ze hopen natuurlijk op de 30 miljoen.... Zou leuk voor ze zijn! :-) Maar helaas gaan ze niet winnen. ;-) Jan en ik hebben namelijk OOK een lot gekocht! Eindigend op een 8! Een 8 trekt miljoenen aan! :-P Ach, we zien wel.
We moeten ook niet vergeten om naar Max Proms te kijken. Als het goed is komen Mariska en Alex nog in beeld. Ben benieuwd!

Rest mij nog jullie een veilige jaarwisseling toe te wensen! Denk aan de vingertjes en aan de oogjes! Een fijne avond allemaal!

Geen opmerkingen: