woensdag 23 mei 2012

Over veldslagen, tripjes naar Londen enzo.....

credits:

papers...Raspberry Road/PLD/TH
flowers...Marzena
other elements...Marzena
template...Taci

Bovenstaand een scrapje van Daniel, ons kakelverse achterneefje. Ik heb het ontvangen geboortekaartje ingescand en ook in de scrap verwerkt. Vond ik wel een leuk idee. Ga ik voortaan altijd doen!

Vanmorgen heb ik de dierenarts maar weer gebeld. Cloris is helemaal over de rooie nu hij antibioticapillen moet slikken. Dat wil hij dus niet! Met vereende krachten proberen we een pil in zijn keeltje te krijgen, maar het lukt gewoon niet. Haren vliegen in het rond (zijn), bloedspetters vliegen in het rond (mijn). Een veldslag! En als het bij uitzondering wel een keertje lukt, dan geeft hij gewoon na een tijdje over en komt het er alsnog weer uit. Gisteravond kon ik zodoende mijn hele dekbed verschonen.... Fijn!
Hele dagen brengt hij nu boven door. Gewoon te bang om beneden te komen! Helemaal gestresst. En dat gaat me aan het hart! Ik vind het zo zielig dat hij dit op zijn oude dag nog moet meemaken.
De assistente raadde me aan om het met 'easy pills' te proberen. (net gehaald) Dat is een soort gomballetje waar je het pilletje in moet stoppen. Die gomballetjes vinden katten over het algemeen erg lekker. Dus ik hoop dat Cloris het ook een aangename culinaire versnapering gaat vinden! *even duimen*

Gisteren kwam Suzanne met een leuk idee op de proppen: of ik zin had om volgend jaar mei mee te gaan naar de RHS Chelsea Flower Show in Londen. Natuuuuuurlijk wil ik dat!! Hartstikke leuk! Gaan we doen!
Er is momenteel op de BBC dagelijks een uitzending over de tuinshow. En wat ziet het er altijd weer mooi uit! Soms zie je bloemen die zo perfect zijn, dat ze er gewoon nep uitzien. Leuk om er zelf ook eens een kijkje te gaan nemen. EN we zijn er weer even lekker tussenuit! :-)

Magical Fire
Kelway's Glory
Rosa Troika
Ik heb trouwens bij 'de Border' (buiten de Troika roos) ook nog een Hortensia 'Magical Fire' en een Pioenroos 'Kelway's Glory' besteld. Een ander plantje dat ik op het oog had was helaas al uitverkocht.
Volgend jaar dan maar.
Eerst maar eens kijken of mijn nieuwe roos goed de aankomende winter doorkomt.
Ik blijf gewoon die roos bestellen tot ik hem
zonder problemen overhou. Ik wil hem gewoon in de tuin! Hij ruikt zo heerlijk.
Ik heb nog niet van 'de Border' gehoord wanneer het bezorgd gaat worden, maar dat zal eerdaags wel gebeuren. De inktpatronen kwamen trouwens gisteren al binnen. Netjes! Supersnel!
Ik ga maar eens een boterhammetje eten. Vanmiddag theevisite bij mijn zus. En ik denk dat we lekker in de tuin kunnen zitten.....:-) Wat een zalig weertje vandaag! Geniet ervan!





Geen opmerkingen: