donderdag 17 mei 2012

Zomaar op hemelvaartsdag...


credits:

pic...Barbara Florczyk
flowerelements...Ronika
scatter...LJD/LLW

Soms kom je op het internet wel eens foto's of schilderijen tegen die je enorm aanspreken kwa kleur of kwa onderwerp. Die sla ik dan altijd op mijn computer op. Dat kan altijd weer van pas komen als er eens een leuke wedstrijd is op de Scrapbook Flair Site. Maar ook zonder wedstrijd kun je ineens een scrap-idee krijgen. Dat was met bovenstaande scrap zo. Ik vond het zo'n prachtig plaatje! Geweldig lichtgebruik en een mystiek onderwerp. Heerlijk om mee te werken!

T'is vandaag Hemelvaartsdag. 17 mei! Ik zag dat Maxima vandaag jarig is. Maar wie ook vandaag jarig is: Daniel! Ons kakelverse nieuwe achterneefje, zoon van Johan en Kasia, is vanmorgen om 6.00u geboren.
Volgens mijn sms-bron heeft ie een volle bos met haar, is hij 3380 gram en meet hij van top tot teentjes een slordige 49 cm. Welkom op de wereld, jongeman! :-)

T'is vandaag een klusjesdag. Ik bedenk me nu dat ik het klusje dat ik vanmorgen voor ogen had ( de ramen zemen) helemaal niet gedaan heb! Nou moe! Ach, morgen weer een dag.....
Jan was natuurlijk ook vrij. Nadat ik een nieuwe plant in de tuin heb ingegraven en een paar andere eruit heb gehaald is hij aan de groeven van de tegels begonnen om ze onkruidvrij te maken. Hij had onlangs van Jan (van Joke) zo'n staalborstel gehad. Had ik ook al eens aangeboden om te kopen voor hem, maar nee....dat vond hij niet nodig. Hij zat liever op zijn knietjes de tuin te schrapen met zo'n driehoekschrapertje. Nu blijkt zo'n staalborstelding dus best wel handig te zijn. Misschien wil hij er nu wel zo'n houten steel aangezet hebben??? Die beslissing kan wel weer even een jaartje duren...... :-P
Maar de tuin ziet er weer keurig uit! Bedankt, Jan!

Mariska heeft vandaag een middagje in de keuken doorgebracht. Ze heeft een caloriebom gemaakt, t.w. een hummingbirdcake! Zo hee! Ik had hem al eens geproefd bij Suzanne en ik ben hem nooit meer vergeten! Ik vond hem zo lekker! We hebben vanmiddag bij de thee al een stukje genomen. Daar moet je ECHT maar een STUKJE van nemen, want jemig, wat is hij machtig!

Zelf ben ik vanmorgen al de keuken in gedoken om de schouderkarbonades in een spare-ribsmarinade te zetten. Die maakte Rudolph bij 24kitchen klaar. Zag er smakelijk uit, dus gelijk maar even gedaan. De eigengemaakte barbecuesaus staat ook al te pruttelen! Lekker met gebakken aardappelen en erwtjes! Eet smakelijk allemaal!

Geen opmerkingen: