vrijdag 24 augustus 2012

Even tussendoor....


credits hier

Ik ben er helemaal klaar voor...voor het Marokkaanse buffet van zondag. Vanmorgen op de markt de laatste verse groentetjes en bosjes kruiden gehaald (koriander, munt en peterselie). Morgen nog even de kip en het gehakt inslaan. En dan kan ik beginnen! Ik kan gelukkig op zaterdag al een boel dingen maken of voorbereiden. Dan hoef ik zondags alleen nog het hoognodige te doen.
Ben zo benieuwd of ik de Marokkaanse keuken lekker ga vinden! Ik heb er zo'n zin in! :-) En trek! :-)

Vandaag vieren Alex en Mariska feest. Ze hebben precies twee jaar verkering! Jeetje, wat gaat de tijd snel! Als het goed is zijn ze vandaag shoppen in Rotterdam en ze zouden ook nog ergens uit eten gaan. Komt mooi uit. Kunnen wij lekker fusilli eten! Het staat al te pruttelen.

Goh, ik zag net op tv dat er nu weer een halve zool om zich heen heeft staan schieten bij het Empire State Building in New York. Precies om de hoek van het hotel waar we altijd verblijven als we in New York zijn! Gek idee! ENG idee ook! De mensheid draait door!
En dan hebben we vandaag ook nog de uitspraak van het gerechtshof over die griezelige idioot van een Anders Breivik....toerekeningsvatbaar verklaard. Zo iemand mag toch nooit meer de samenleving in. Rare enge mensen!

Maar goed, het leven gaat altijd weer door. Wat er ook gebeurt in de wereld!
We moeten er maar niet te lang bij blijven stilstaan. Slecht voor je gemoedsrust en je bloeddruk!
Met de mijne gaat het goed. Vanmiddag naar de dokter geweest. 135/90! Nog nooit zo laag geweest! In december pas terugkomen! Jippie!

Geen opmerkingen: