maandag 27 augustus 2012

Marokkaans buffet.. tenen lezen...vulling...


Lekker, hoor, marokkaans eten! Marokkaans buffet staat nu op de 2e plaats voor mij. Leuk om te maken en goeie smaken. Indiaas staat nog steeds met stip op 1, leuk om te maken, maar de smaken vind ik net even lekkerder. Thais staat op 3, wel lekker kwa smaak, maar te eenvoudig en te snel in elkaar te draaien. Wat zal het de volgende keer worden? Mexicaans? Turks? Grieks?
Ik geloof dat ik de volgende keer geacht wordt te koken voor de Scratch dames. Ze blijken ook erge trek te hebben gekregen! Dat kwam zomaar even boven drijven op facebook. Doe ik dat toch! Dat wordt dan toch weer indiaas, want ik denk niet dat ze dat al echt kennen. Zal wel in november plaats gaan vinden. Tegen die tijd maak ik wel even een 'event' aan op facebook, dames. :-)

Ik voel me vandaag een beetje eenzaam en verlaten. Mijn moeder en haar vriend zijn vandaag op vakantie naar Tossa de Mar gegaan. Mijn zus en zwager zijn vandaag voor een week naar Duitsland vertrokken. En vriendin Sylvia zit ook al met haar kont in Frankrijk! Waar IS iedereen?? *zielige zucht* (met een knipoog, hoor, ik overleef het wel)

Vandaag, MET de eindelijk gemaakte en weer soepelrijdende groene Opel, naar de pedicure geweest. Mijn teentjes zien er weer keurig uit. Zo keurig zelfs dat ik een foto ervan naar een Tenen Lezen site heb gestuurd. Daar zijn ze bezig met een 365 dagen project. Elke dag lezen ze een tenenfoto. Op de verjaardag bij Els vorige week zaten we ook tenen te vergelijken. Ja, je moet toch wat, hè, als het te heet is voor iets anders! :-) En toen kwam het gesprek ook al op tenenlezen. Als je grote tenen naar binnen wijzen blijkt het niet goed met je gesteld te zijn....dan zou je wel eens suicidale neigingen kunnen hebben. Grote hilariteit natuurlijk. Iedereen z'n tenen controleren.... Maar goed, altijd leuk om er iets meer over te weten te komen, dus zodoende kwam ik op die site uit. Dus ik ben heel benieuwd of mijn voetjes eruit worden gekozen. Ik wil zo graag weten hoe ik in elkaar zit! Alsof ik dat al niet weet! :-P

Ben ook nog naar de tandarts geweest. Er was een stukje van een kiesvulling afgebroken. Hij heeft eerst nog even twee kleine foto's gemaakt om te kijken of er een gaatje onder zat, maar nee. Netjes gevuld, tandsteen weggehaald en hopla, bijna 152 euries armer. Maar ja, ut zijn je tanden, hè? Moet het er maar voor over hebben.

Geen opmerkingen: