zaterdag 20 oktober 2012

Burst my bubble...en over zolen.

Weer een illusie minder! :-) Ik vond de trouwjurken van Elie Saab altijd al zo mooi en stijlvol en ik zag Mariska er al helemaal in trouwen.

Maar ik zie nu op tv dat prinses Stephanie de Lannoy van Luxemburg er ook eentje van die ontwerper aan heeft, nu ze in het huwelijk treedt met prins Guillaume. Nou, dan weet ik al genoeg. Die dingen zijn dus niet te betalen voor ons, het plebs, het gepeupel! Jammer weer! Dan maar kijken of Zeeman nog een leuk jurkje in de aanbieding heeft tegen die tijd!
Goh, wat een lange trouwdienst, zeg, van die Stephanie en Guillaume! Ik zie Beatrix ook al 'not amused' kijken! En die Maxima....leuk, die fazantenveren van een halve meter op haar hoofd! Grappig! Het zal wel heel warm zijn in die kerk. De aardsbisschop heeft de hele dienst al een rood zweterig hoofd. Ik dacht eerst nog dat zijn mijter te strak zat, of dat ie stiekem alvast aan de wijn zat als niemand keek, maar nee.
Maar ik hou wel van 'koningklukke' huwelijken. ;-)

Afgelopen donderdagmiddag heb ik mijn zooltjes opgehaald bij de podotherapeut. Het was nog even gedonder met de pinbetaling, want het hele apparaat was op tilt geslagen. Tja, en in mijn portemonnaie zat ook niet meer zoveel. Dus ik beloofde het thuis wel even overtemaken via Ideal. Hij had liever dat ik even naar de Hema zou lopen om daar even te pinnen en weer terug te komen om te betalen. Kan ik me wel voorstellen, want ja, tegenwoordig zijn er natuurlijk meer wanbetalers dan vroeger. Maar toch, ik had daar niet echt zin in. Dus hij heeft me op mijn, toch best, eerlijke gezicht moeten geloven dat ik het thuis ECHT ECHT ECHT over zou maken. En dat heb ik ook gedaan. :-)
De zooltjes..... wow! Ik voel me toch een ondersteuning! Volgens hem moet ik er nog aan wennen. De eerste dag twee uur, de dag erna drie uur. Maar gisteren heb ik er al twee maal hele stukken mee gelopen. Eerst vanaf mijn moeders huis naar de markt en terug. En 's middags ook nog van hier naar de AH. Daarna kreeg ik wel wat meer last, maar jee...het gaat nu al beter dan eerst! Zelfs mijn goeie voet voelt prettiger aan met lopen!
Ik ga zo maar eens kijken in het nieuwe winkelcentrum hier in Oosterheem. Daar zit tegenwoordig 'Nelson', een schoenenwinkel. Die zaak miste ik nog in Zoetermeer. Eens even kijken of ze er nog wat leuks voor me hebben. Ik kan nu passen MET zooltjes, dus. EN ik heb nog een kortingbon! Hè, lekker, even naar buiten, aan de wandel.....


Geen opmerkingen: