vrijdag 29 april 2011

Royal Wedding....


We zijn er eens even lekker voor gaan zitten, mijn moeder en ik. Altijd leuk als je samen 'live' commentaar kunt leveren. En dat deden we dan ook. :-) Die kerkdienst...hoe onpersoonlijk kun je het maken?? Ik vond het ronduit sombertjes. Die bomen als decoratie deden het wel leuk, maar ik miste toch een zee van bloemen, hoor! Ik vond het een beetje makkelijk opgelost. Wat heeft het koor mooi gezongen! Ik voelde een traantje opkomen bij het eerste nummer 'This is the day which the Lord hath made'. Heel ontroerend! De bruid had een prachtige elegante jurk aan met kant. Die kon onze waardering wel wegdragen.

Zo ook Pippa, de zuster van Kate, zag er geweldig uit. Bijna mooier nog dan haar zus. Onze Maxima had ook een elegant pakje uit de kast getrokken.
Camilla zag er fabuleus uit in haar zijden jas in eende-ei blauw en champagne met borduursels! Ze zag er met haar eigen huwelijk ook al zo mooi uit. Een dame met smaak! William zag er ook kek uit, maar hemel, wat wordt ie al kalig!
En Elizabeth....wat een stuk chagrijn is dat! Ik had het idee dat ze er eigenlijk niet wilde zijn, daar in die kerk.:-)

Dat was nog eens ECHT klokgelui bij het verlaten van de kerk! Zo hoort het bij koninklijke huwelijken! Geweldig! En godzijdank is er niks rottigs gebeurd! Ik zat nog even met samengeknepen billen tijdens die rit in het rijtuig. Je weet het niet wat een of andere gek kan uithalen!
En ook tijdens het overvliegen van die vliegtuigen was ik een beetje gespannen. Er zou er toch niet eentje een kamikaze vlucht maken?? Je weet het tegenwoordig niet!
De twee kussen maakten alles weer goed!
Leuk! Ook weer gehad! Op naar Koninginnedag morgen! Misschien hangt Jan de vlag wel uit....nu we er toch eentje hebben....

Geen opmerkingen: