dinsdag 8 januari 2008

Even tussendoor.....


credits hier


credits hier

Ik heb net Mariska even bij haar school afgezet. T'is haar oefenavond voor de schoolmusical. Dalijk rond kwart voor negen mag ik weer in de auto springen om haar optehalen. Dat geeft me net even de tijd om deze blog aantepassen.
De afgelopen dagen had ik weer redelijk wat inspiratie voor scrappagina's. Dat kan verkeren, hoor. Soms zit ik een hele avond aan een scrap en dan wil het maar niet lukken. Dan krijg ik het gewoon niet goed. Dan kan ik maar beter de volgende dag met frisse moed beginnen. Soms krijg ik in bed ineens een brainwave. En dan ben ik geneigd om optestaan om de computer weer aantezetten. Doe ik niet, hoor! :-) Dat schoonheidsslaapje heb ik ECHT wel nodig! Ik word ook al een dagje ouder! Oh jee, als je dat gaat zeggen, dan ben je echt oud, he?? Ik zeg niks meer....;-)

Op de site van Suzanne staat inmiddels een foto van haar papieren scrap, tesamen met mijn digitale versie. Ik zal die van haar hier even bijvoegen, dan kunnen jullie hem ook zien. Hij is erg mooi geworden. Prachtig van kleur. Leuke ditjes en datjes erop. (als je erop klikt, kun je meer details zien. Daar is ze wel een hele tijd mee bezig geweest, vermoed ik! Ik heb het makkelijker. Als ik iets niet op de goede plaats vind staan, dan kan ik het verschuiven. Ik kan elementen groter of kleiner maken. Dingen toevoegen, maar even makkelijk ook weer dingen later weghalen. Zij niet. Geplakt is geplakt! Het lijkt me dat je vantevoren een heel goed plan in je hoofd moet hebben. Het lijkt me een hele andere benadering. Veel moeilijker wat zij doet! Des te knapper dat ze dat kan! Mijn complimenten, Suzanne!

1 opmerking:

Suzanne zei

Hoi Ineke,
bedankt voor jou complimentjes maar...eerlijk gezegt was deze LO heel snel geworden! Zoals jou zit alles in mijn hoofd voor ik eran beginnen, en verzamel ik al de embellishments etc en voila!! Ik zou denken dat ik het eraf kregen in de zelfde tijd als jouw digitale? Misschien is dit ook een wedstrijd voor ons?!!!!!! xx