donderdag 24 januari 2008

Heaven...I'm in heaven!...


credits hier


credits hier


credits hier

Nee, hoor, ik ben niet in de zevende hemel! T'is alleen maar een liedje dat de hele dag al door mijn hoofd spookt. We zijn er vanmorgen op het koor mee begonnen: Cheek to cheek. Leuk nummer! Alleen de versie van de muppets zit nu in mijn hoofd, met de bijpassende stemmetjes van Miss Piggy en Kermit. :-)
Voor ik naar bed ga zal ik dalijk eerst nog maar even luisteren naar de versie van Ella Fitzgerald & Louis Armstrong. Dit om een goede nachtrust te bevorderen.
Ik hoorde dat het nummer 'Cry me a river' ook nog op stapel staat. Ben ik blij mee! Is zo'n heerlijk nummer met van die uithalen erin! Zo'n lekkere meegalmer! Tenminste....als het zoiets is als de versie van Shirley Bassey en niet die van Justin Timberlake!

Gisteren hebben Sylvia en ik de gehele dag rondgebanjerd in Den Haag. Op zoek naar bruidskleding.Op 3 juni trouwt ze namelijk met Chris. Het valt nog niet mee om iets te vinden. Alhoewel....het eerste het beste wat ze ergens aanpaste zat als gegoten en stond haar fantastisch. Maar....het was wel iets wat ze NA de bruiloft niet meer kan dragen. EN een onderdeel was net even een maatje te groot en was in geen ander filiaal te verkrijgen. Het was wel iets wat gewoon nog in de collectie zat, dus het KON nog in de goede maat binnenkomen, maar garanderen konden ze dat ook weer niet. Onhandig allemaal! Maar het stond haar wel prachtig! En alles wat we in andere winkels zagen, viel daardoor dan ook in het niet. En we zijn in heel wat winkels geweest! We hebben wat afgelopen! Een heel rondje vanaf de binnenstad, via het Noordeinde, Mauritskade, Koninginnegracht…DenHaag is toch wel erg mooi, hoor! Mooie gebouwen, mooie gevels. Ja, dan voel ik me echt wel trots op mijn geboortestad.
Maar goed, ik weet niet hoe het af gaat lopen met Sylvia’s outfit. En trouwens, dat ga ik toch niet vertellen, want dat moet een verrassing blijven. Toch?

Geen opmerkingen: