zondag 13 januari 2008

Wie een KUIL graaft voor een ander....


credits hier

Goeiemorgen allemaal!
Allemaal lekker geslapen? Ik wel. Vannacht had ik een kuilloze nacht! Gisteren hebben Jan en ik namelijk even een nieuw matras gekocht. Eentje ZONDER kuilen! Dit nieuwe matras is maar een tussenoplossing. We zijn op zoek naar totaal nieuwe bedden. Maar de meningen erover zijn nogal verdeeld. (zoals altijd!). Ik wil voor mezelf sowieso een elektrisch verstelbaar bed met een pocketvering matras. Jan vindt een verstelbaar bed niet zo nodig, en kwa matras kan hij ook al geen keuze maken. Verder wil ik bredere bedden. Nu hebben we nog een 140x200. Heel knus natuurlijk, maar na bijna 20 jaar huwelijk wil ik toch wel wat meer ruimte om adem te halen! Maar bredere bedden betekent wel dat de hele slaapkamer veranderd moet worden! We hebben nu 4 kledingkasten in onze slaapkamer. Ik vind het wel prima als ze naar het kamertje ernaast gaan verhuizen. Maar dat kamertje moet dan eerst helemaal opgeruimd worden. Nu staat daar nog de gehele babykamer van Mariska en allerlei andere rotzooi van Jan EN nog een logeerbed. In een perfecte wereld zou dat kamertje een soort van inloopkast/logeerkamer worden. Mijn handen jeuken, maar zoals altijd moet Jan nog even psychisch aan het idee wennen dat er iets gaat veranderen....
Ons bed, de 140x200, wordt doorgeschoven naar Mariska. Die ziet dat wel zitten, een tweepersoonsbed op haar kamer. Haar kamer moet dan ook helemaal opgeknapt worden! Maar dat kunnen Maris en ik wel zelf. Eerst moet Jan aan de slag met nadenken over zijn bed en daarna moet ie alle rotzooi opruimen! Ut KAN ff duren!!

Gisteravond kwam ik op de computer een foto tegen van mijn moeders trouwdag in 1993.
Die heb ik gelijk maar even gescrapt. De jurkjes van de meiden kleurden niet echt bij de outfitjes van het bruidspaar, dus die heb ik maar even zwart/wit gehouden. Lang leve Paint Shop Pro! De mogelijkheden zijn eindeloos bij dat programma!

Geen opmerkingen: