zondag 6 januari 2008

scrappen scrappen scrappen!

Ik begin al aardig intelopen op mijn scrap-achterstand. Mijn scrap voor mijn nieuwe halftante is klaar. Dat is een scrap met haar vader ( mijn opa) en haar halfbroer ( mijn vader)erop. Ben benieuwd hoe ze hem vindt. Mijn zus en zwager en vader zijn dit weekend naar La Louvière toe om de trouwerij van mijn halfneef Patrick ( spreek uit: Patriek) bijtewonen. Ben natuurlijk erg benieuwd naar de foto's en de verhalen!
Ik heb onlangs wel een foto ingescand van mijn halftante Yvonne. Ik voeg hem wel even bij. Ze is 86 jaar en de 'van der kleij-en' trekjes zijn toch wel duidelijk te zien.



credits hier

De scrap voor Suzanne is ook klaar. Ze daagde me uit om een van haar sneeuwfoto's digitaal te scrappen. Zij maakt dan ook een scrap, maar op de traditionele manier.
Ik hou wel van een uitdaging.
Op de envelop van haar kerstkaart had ze een stempel gezet van de Noordpool. Hartstikke leuk idee. Dus ik heb nu een eigen digitale 'stempel' gemaakt. Alvast voor volgend jaar kerst....dus let op jullie enveloppen.

Voor mijn schoonmoeder heb ik een fotolijst, die ze voor haar 84e verjaardag heeft gehad, gevuld met 9 vierkante foto's van alle directe familieleden. Ook erg leuk geworden!

Verder heb ik nog oude foto's ingescand die schoonzus Karin nog in oude albums van Jan z'n tantes vond. Er zitten er zat bij om ook eens te scrappen. Vooral een oude foto van Jan van vroeger! Tjonge jonge, wat had die jongen een rode haren!
Hoe meer mensen er weten dat ik bezig ben met scrappen, hoe meer oude foto's er boven tafel komen! Iedereen kijkt zijn kastjes na. Ik vind het prima, ik scan wel in! Van nicht Brenda heb ik er onlangs ook nog heleboel gehad. Ook ingescand, staan ook nog op de nominatie gescrapt te gaan worden.
Ik denk dat ik ook eens bij mijn tante Tiny ga buurten. Zij heeft vast ook nog foto's van vroeger!

Verder scrap ik natuurlijk ook nog voor de ScrapbookFlair site. Inmiddels alweer een keertje Challenge Owner's Choice geworden met eentje die ik niet eens zo mooi vond.
Gek is dat toch! :-)

credits hier


credits hier


credits hier


credits hier

Geen opmerkingen: