zondag 6 december 2009

Dag Sinterklaasje....


credits:
papers....Sita/Designs by Sweet Mesquite
elements...Efie/Ineke62
frame...SDB
stamp...LLL

Wat gaat het toch eigenlijk weer snel voorbij, zo'n Sinterklaasavond. Je bent er vantevoren veel langer mee bezig dan dat het duurt. Ik heb me wel een avondje achter de rug, zeg! T'was nogal emotioneel. Eerst had Jan het even te kwaad na een gedicht van mij. Was heus niet te bedoeling, maar dat ging vanzelf. Daarna gingen bij mij de sluizen open want ik kreeg dit jaar niet één, niet twee, maar wel vijf gedichten. ( eentje extra via de email van internetmAA(R)Tje) En ik krijg bijna NOOIT een gedicht. Ja, twee jaar geleden kreeg ik er later eentje van mijn zus omdat zij het altijd zo zielig vond dat ik nooit wat kreeg....
Maar dit jaar....jeetje! Dat had ik echt niet verwacht! Ik hou het dan niet droog, hoor. Alleen het idee alleen al. Het maakt dan ook niet uit watvoor gedicht het is. Alleen al het feit dat iemand de moeite heeft genomen om het voor me te maken! Ik vond het geweldig! Dank jullie wel!
Je moet niet denken dat we de hele avond hebben zitten te janken, hoor! :-)) Het was juist erg gezellig! De magen zijn weer gevuld met veel te veel lekkernijen. De soep is op. T'was een hele pan, maar ik heb mijn moeder ook maar een pannetje meegegeven.
Sinterklaas is nu weer op weg naar Spanje. De kerstman staat al bijna weer aan de deur te kloppen (bel doet het nog steeds niet!). Maar ik doe nog niet open. Deze week even niks. Ik doe morgen alleen open voor de monteur van de KPN. Zou ie ECHT komen???
Hier nog even een slideshow van de foto's van gisteravond......

Geen opmerkingen: