donderdag 10 december 2009

Oh nee, niet weer Tele2!


credits hier

Gisteren werd ik weer gebeld door de Tele2 m.b.t. de storing die we vorige week hadden. Mijn ziens is hij opgelost. We krijgen weer gewoon onze eigen belletjes en voor mijn gevoel is er niks meer aan de hand. Wat blijkt nou....Die andere mevrouw zit nog steeds zonder telefoon! Ut arme 92-jarige bejaarde vrouwtje kan niet eens iemand bereiken of bereikt worden. Da's toch doodeng op die leeftijd. Zowel voor haarzelf als voor de familie. De monteur moet er maar weer bijkomen. Nu maar hopen dat, als ie weer draadjes gaat verwisselen, onze lijn naar behoren blijft werken....
Wordt misschien weer vervolgd....zucht.

Gistermiddag en avond ben ik in de weer geweest met foto's en filmpjes van het uitje van Jan's koor Inspirited. Die moeten met een verhaaltje op de Inspirited-site komen.
Ik heb alles al voorbereid: foto's eerst op de pc gezet, daarna geupload naar het internet. Een slideshow gemaakt van een derde deel van al de foto's. (Er komt een link naar de rest van de foto's). De filmpjes aan elkaar geplakt en op YouTube gezet. Nu is het wachten op het stukje over het koorweekend. Jan gaat dat schrijven, dus het kan even duren. Het zijn wel leuke foto's en filmpjes! Ze hebben namelijk een wc-potten race gehouden: zittend op een gemotoriseerde wcpot zo snel mogelijk een heel circuit afleggen. Ze hebben elkaar een 'poepie laten ruiken' en Jan was al snel van 'de pot gerukt'! Ook hebben ze een djembé sessie gehouden met z'n allen. Lijkt me ook zo leuk. Wie het wil zien: hou de website van Inspirited in de gaten.
De link ernaartoe staat rechts in mijn lijstje -------->

Vanmorgen hebben we de laatste puntjes op de i gezet tijdens de koorrepetitie. Zondagavond is het zover: ons concert! Ik heb er alle vertrouwen in. En we hebben een nieuwe piano! Een mooie zwarte glimmende. Eindelijk eentje zonder gat erin en zonder muizenkeutels!

Maar ik ga weer even opschieten. Ik moet zo naar de pedicure. Even een verwenbeurt voor mijn poezelige voetjes....

Vanavond hebben een soort van bijeenkomst op de begraafplaats. We kregen daar een uitnodiging voor. Speciaal voor familie die dit jaar een dierbare zijn verloren. Het Zoetermeers Mannenkoor komt ook zingen. Dus we gaan maar eens kijken daar.
Prettige dag allemaal.

Geen opmerkingen: