maandag 21 december 2009

Van sneeuwpoppen en vieze drankjes....







Er lag gisteren 19 cm sneeuw in de tuin! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zoveel sneeuw heb meegemaakt sinds ik hier in Zoetermeer woon. En aangezien er een weeralarm was afgegeven en iedereen ontraad werd de weg op te gaan hebben Mariska en ik ons dik ingepakt en hebben we een sneeuwpop gemaakt. Je moet toch wat, nietwaar? Het was heerlijke plaksneeuw. Uitstekend geschikt voor het draaien van ballen.
Het klusje was al snel geklaard. En na het oppimpen door middel van een winterpeen, een sjaal, een hoedje en knopen gemaakt van waxinelichthoudertjes (goed woord voor galgje!)waren we dik tevreden!

Vanmorgen was ik al vroeg op. Vanmiddag heb ik dat darmonderzoek. Dus om 8 uur vanochtend moest ik al beginnen met het drinken van Moviprep om mijn darmen schoontekrijgen. Iiieeuuwwww! Het heeft een hele sterke citroensmaak. Je wangen trekken er zowat vacuum van... En ik moet er twee liter van drinken plus nog een liter gewoon water. Elk kwartier een glas. Nou, het komt me mijn neusgaten uit! Ik heb net mijn een na laatste glas gedronken en ik moest er op het laatst van kokhalsen. Jakkie. Ik zit zo VOL!! Ik hoop maar dat het snel gaat werken zodat ik het idee heb dat het een beetje doorstroomt daarbinnen! Nu gaat er alleen maar in en komt er niks uit. :-( Ik drink het door een rietje. Zo komt het niet zo door m'n hele mond te zitten. Nou, nog 1 glas en daarna alleen nog maar water. Jippie! Het eind is in zicht....

Geen opmerkingen: