maandag 7 december 2009

We zijn weer bereikbaar!

Vanmorgen vroeg werden we al gebeld: 'Alles is weer in orde, hoor, u heeft uw eigen nummer weer terug!' De monteur van de KPN hoefde niet langs te komen. Nou, mooi!
We hebben gelijk alles gecontroleerd en ECHT: we hebben ons eigen nummertje weer. We zijn weer bereikbaar! Nou nou, moest dat nu echt een hele week duren??? Blijkbaar wel.

Ik was vanmiddag in de tuin bezig. Een aantal kamerplanten hadden de geest gegeven dus die verdwenen in de kliko. Voor sinterklaas had ik mezelf ook nog van die grote Alliums kado gedaan. Die bollen heb ik ook gelijk ingegraven. Weet je dat ik al jonge spruiten de grond uit zie komen van de 'gebroken hartjes' en de Akelei?? Veeeel te vroeg! De hele natuur is van zijn apropos-tje! Maar ik hoorde wel dat het vanaf dit weekend behoorlijk kouder gaat worden. Voor de tuin beter, maar voor mij en voor Kiwi geen prettig vooruitzicht. :-/ Ze zit nog steeds uren op de laptop. Ook al heb ik zo'n hangmatje voor aan de radiator gekocht voor haar. Mevrouw wenst onderwarmte. Ik zei al tegen Jan: "Misschien moeten we er maar een laptopje bijkopen voor madam". ;-)

Zo, mijn achtergrondje heb ik ook weer veranderd. Die van vorig jaar heb ik niet meer tot mijn beschikking. Die staat op de gecrashte schijf. Dus ik moest even een nieuwe maken. We hebben trouwens een paar dagen geleden de nieuwe vervangende schijf ontvangen! Goeie service, hoor, daar bij Iomega! Ik kan niet anders zeggen.

En om alvast in de winter of kerststemming te komen heb ik weer even zo'n JibJab filmpje gemaakt.
Veel plezier!

Try JibJab Sendables® eCards today!

1 opmerking:

purdey zei

ow wat is jibjab dit jaar geinig, ik schaam me rot, hihi