zondag 18 december 2011

Er is er WEER één jarig!



En dit maal was dat Alex. Hij werd 18 jaar. En dat moet gevierd worden! Dus zijn we er vanmorgen een bak thee wezen drinken. Mariska en hij hadden gistermiddag lekkere taarten gebakken. Ze zagen er allemaal even lekker uit, maar ik heb het gehouden bij een stukje citroenkwarktaart. Lekker fris en fruitig!
Daarna zijn we nog even op visite gegaan bij mijn moeder, die nog steeds niet helemaal beter is. Ze loopt al sinds de week voor sinterklaas te hoesten en te proesten en voelt zich nog steeds zo slap als een vaatdoekje. Geen idee of ze één van haar zebravinkjes heeft aangestoken met het virus, maar feit is wel dat er eentje het loodje heeft gelegd! Raar gezegde eigenlijk: het loodje leggen.... Maar goed, ut beestje zat al een tijdje zieligjes ineengedoken op het stokje. Hij had een balletje in zijn nekkie. Ik dacht eerst nog aan de bof, maar inmiddels denk ik dat ie een tumor had. Sneu. En het vrouwtje is nu helemaal de weg kwijt en zit maar een beetje heen en weer te springen en te tjiepen. Ze mist hem. Zo aandoenlijk! :-/

Gistermiddag hebben we met Enjoy gezongen voor de bejaarden die een middagje uit waren met de stichting 'de Zonnebloem'. Ze hadden de kantine afgehuurd van DSW, hier in Zoetermeer. Volle bak, zeg! We hebben relaxed gezongen. Hoewel er hier en daar ook wel wat mis/vals ging. En het gekke was dat dat op plekken was waarop het eigenlijk nooit mis gaat. Heel raar. Maar ja, de mensen waren wel enthousiast. Tijdens de pauze kregen we als koor nog allerlei schalen met toastjes met paling, kaasprikkers en kerststol aangeboden. Goed verzorgd, hoor!
Na de pauze hebben we ons kerstrepertoire gezongen. Dat ging wonderbaarlijk goed. Dit was gelijk onze generale repetitie voor onze kerstochtendje van aanstaande donderdag. Dan is het voor eigen publiek. En die zijn toch altijd wel kritischer dan de oudjes.
Maar we gaan er wat van maken! Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen: