dinsdag 6 december 2011

Over oude taarten en suikergehaltes.....

credits hier

Vanavond weer een proefles Zumba gehad in Lenie's wijk. T'was even zoeken waar de ingang van de gymzaal was, maar uiteindelijk gevonden. T'was maar een kleine groep, we waren met zijn twaalven. Met 9 jeugdige jongedames en 3 ouwe wijven! Wij vielen dus in de laatste categorie! En dat is toch minder leuk, hoor! Ook ongezelliger. Er werd onderling amper gepraat en gelachen werd er al helemaal niet!
De Zumbalerares, piepjong losheupig en onvermoeibaar, hield flink het tempo erin. Ze deed het goed voor en wij als ouwetjes trachtten het bij te houden. Dat ging de ene keer beter dan de andere keer. Maar ook zij beloofde dat het na zo'n vier lessen goed te volgen zou zijn. Tja, maar dan toch niet daar! We hebben nu afgesproken dat we toch weer terug gaan naar de dinsdagochtendgroep. Dat beviel beter. Lenie heeft die les nog niet meegemaakt, dus ik ben benieuwd wat zij ervan gaat vinden!

Vanmiddag had ik ook nog een afspraak bij de huisarts staan. IJzergehalte in mijn bloed is nu prima, 8.9, zoals ik al dacht. Suikergehalte was nog steeds aan de hoge kant, 6.5. (bij 6.9 zit je op het randje van diabetes). Bloeddruk ook nog steeds te hoog, 144/95. Maar kwa gewicht......tatadadaaaaaaaaa, tromgeroffel...... 2 kilo eraf!!!!! Netjes toch? Ik moet nog meer afvallen van hem. Wel 5 tot 10 kilo. Pffff. In maart pas weer terugkomen.
In januari heb ik ook weer een afspraak staan voor een mammo. Dat moet ook bijgehouden worden, helaas. Er zat alweer meer dan 2 jaar tussen.
Maar ik heb niks te klagen op dit moment. Ik voel me goed en wat wil ik nou nog meer! :-)

Geen opmerkingen: