maandag 12 december 2011

Over boomfrustraties en rollators....



Credits hier

En? Staat de kerstboom al bij jullie? Ik heb hem afgelopen zaterdag opget
uigd. (en soms ook weer bijna AFgetuigd, als de frustraties te groot werden). Ik had vorig jaar 3 van die lichtballen gekocht. Hartstikke leuk, voor op mijn ouwe opa kastje. Dit jaar wilde ik ze daar weer neerdraperen. Ik was uiterst voorzichtig (ja, echt, Jan!) met het uit de doos halen der glazen ballen. Alleen ging het mis met de transformator die erbij zat. Ik en elektrische apparaten....gaat niet samen! Die vallen dus gewoon uit mijn handen. Hij kwam wel op zijn pootjes terecht, alleen konden zijn pootjes (lees: pinnen) daar niet tegen. Ze stonden scheef en pasten niet meer in het stopcontact. Bij het terug-in-de-oude-stand-ombuigen brak er eentje helemaal maar gelijk af, en dat was einde lichtballen. Zo jammer!! Frustratie nummer 1 was geboren!
Ok, dan maar verder met de boom. Lampjes moesten erin. He, verdorie, weer een snoer dat het niet deed! Maar weer op een holletje naar de Marskramer waar ik maar gelijk twee snoeren heb gekocht. ( waren verdulleme 2 euro duurder dan die
van vorig jaar!). Lampjes erin, branden netjes, behalve eentje. Kapotte lampje omgewisseld met een reservelampje. ALLE lampjes van het snoer uit! Oude kapotte lampje er weer in... alles aan behalve die ene! Een ander lampje erin... weer alles uit! Dan maar weer het kapotte lampje erin. Alles aan behalve die ene! Nou vraag ik je! Nou uhhhhh, frustratie 2 was nu compleet! Grrrr. Nog een mooie rooie bal aan gruzelenmentendiggelen laten vallen.... Maar goed, hij staat! Niet meer aankomen, alleen maar naar kijken!

Mariska en Alex zijn afgelopen zaterdag met Alex's ouders naar Max Proms geweest in Utrecht. Ze hadden kaartjes via kaartjesveilingen goedkoop kunnen krijgen. Alex tekste al via facebook dat de gemiddelde leeftijd tussen de 50 en schijndood lag. :-)
Dus ik vroeg hem voor de grap ook weer via facebook of hij zijn rollator wel kwijt kon daar. Krijg ik een foto toegestuurd met allemaal rollators erop. Die stonden daar dus echt!! Ik moest zo lachen! En daar zitten zij dan tussen. Maar er zijn televisie opnames gemaakt. Er wordt een deel op eerste kerstdag uitgezonden en een deel op oudjaar. En ze hadden wel het idee dat ze in beeld zijn geweest. Dus allemaal kijken! :-) Het zijn de enige twee met bruin haar tussen alle zilvergrijze spoelinkjes! :-P Kan niet missen!

Geen opmerkingen: