zaterdag 24 december 2011

Kerstconcert Enjoy....



Het was een gezellige ochtend, de ochtend van afgelopen donderdag. Ondanks het vroege uur hadden we toch een behoorlijk groot publiek. Leuk dat er ook flink wat oudleden de moeite hadden genomen om te komen luisteren! Zie je wel, ze kunnen Enjoy toch niet helemaal los laten! :-)
De zaal was knus versierd met lichtjes. Op de tafeltjes stonden twinkelende nepkaarsjes en op de tv-schermen brandden openhaardvuurtjes. Het zag er kerstelijk uit! Als koor waren we nu eens niet in onze koorkleding, maar in onze eigen kerstoutfitjes. Ook wel eens leuk! Een aantal koorleden hadden wat lekkers voor bij de koffie gebakken en dat werd in de pauze verorberd. Er was geen kruimeltje meer over! Een goed teken, toch?
Al met al hebben we prettig gezongen. Het publiek was het daarmee eens. We hebben ze een leuke ochtend bezorgd.
Het totaal van de toegangskaartjes, 110 euro, werd gedoneerd aan Serious Request. Dat is een samenwerking van 3Fm en het Rode Kruis. Het geld gaat naar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Lenie is dezelfde middag nog naar het Glazen Huis in Leiden gegaan en heeft de donatie persoonlijk aan Gerard Ekdom overhandigd. Dat geeft een goed gevoel dat we daaraan hebben meegedaan!

Geen opmerkingen: