zondag 5 september 2010

Over winkelen en cocktails...


Gisteren een druk dagje gehad. We zijn allemaal een andere kant opgegaan. Jan en Mariska gingen naar Utrecht. Jan voor de boekenbeurs (zodat hij weer boeken kon kopen die hij nooit leest) en Mariska om haar vriendin Cindy te treffen zodat ze eerst konden shoppen in Hoog-Catharijne. 's Avonds sliep ze dan in Oosterbeek waar Cindy woont. Vandaag komt ze terug en gaat gelijk door naar Alex, haar vriendje. Eindelijk heeft ze officieel toegegeven dat ze verkering hebben! Dat moet je wel uit haar trekken, hoor! Ik had al zo'n idee, want hij kwam wel erg vaak. :-) Goh, wat een veranderingen voor haar in zulks een korte tijd! Maar wel leuk!
Ikzelf ben gisteren samen met mijn moeder naar DenHaag geweest om te winkelen en kwam met niks thuis. Ja, een kadootje voor mijn schoonzus die vandaag haar verjaardag viert. Daar gaan we vanmiddag naar toe. Maar we hadden juist zo'n zin om iets te kopen. Mijn moeder had zelfs een extra tas meegenomen! We hebben van alles gepast, maar niks was leuk genoeg. Ik zag wel dat V&D tegenwoordig een afdelinkje heeft met kleding van Monsoon. Leuke winkel! Daar komen Maris en ik ook altijd als we in Ierland zijn. Maar ook alleen op de afdeling waar het afgeprijsde spul hangt! Anders is het niet te doen. In DenHaag was er helaas nog niks afgeprijsd. We hadden dus flink de pest in. ;-)

's Avonds ben ik met mijn oom, tante, nichtje en neef met z'n vriend naar Hipp geweest om een afscheidscocktail te drinken. Morgen vertrekt Claudia voor een jaar naar Cork. Ze is er helemaal klaar voor en heeft er enorm zin in. Voor Joke zal het aan het begin wel wennen worden. Maar gelukkig is er skype en Claudia gaat ook een blog bijhouden. Dus ze blijft op de hoogte!
Jan had gisteravond het jaarlijkse etentje/bespreking van het koor, dus hij was er niet bij. Al met al een drukke zaterdag.... Jee, als ik zo eens in mijn agenda kijk zijn alle weekenden in september druk. :-/

Geen opmerkingen: