donderdag 30 september 2010

500e blogbericht!


credits:
paper...Irena Alexeeva/flower....Lynettes/leaves...Fanfan/Clock...Cajoline/Arrows....Jolqa/frames....LindseyJaneDesigns/Donna

Goh, ik zag dat dit mijn 500e blogbericht is! Dus ik heb jullie al 500x keer zitten vervelen met mijn geouwehoer! Weet je wat: ik ga er lekker mee door! Jullie kunnen altijd wegklikken, nietwaar? :-P

Ok, even een verslagje over dinsdagmiddag: de afspraak met mijn eerste vriendje. Ik was best wel een tikkie zenuwachtig. Zeker toen ik Kijkduin binnenreed waar we om 12 uur hadden afgesproken. Maar zodra ik hem in de verte al zag staan was mijn nervositeit alweer weg. Gek dat ik dacht dat ik hem niet zou herkennen! Wel dus! Hij was gewoon hetzelfde, alleen 26 jaar ouder. Zag er hetzelfde uit, praatte op dezelfde manier, lachte op dezelfde manier....heel typisch.
We zijn eerst een strandwandeling gaan maken. En dat voelde ook al gelijk vertrouwd, want vroeger wandelden we ook vaak. Ik moest hem wel een paar keer intomen, want hij liep nogal snel. Komt door die lange stelten van hem. :-)
Daar op dat strand en later tijdens de lunch bij restaurant Altro hebben we zo'n beetje 26 jaar van ons leven doorgenomen. Ik stond verbaasd over hoe gedetailleerd hij dingen onthouden had. Veel beter dan ik, moet ik zeggen. Ik dacht altijd dat hij vroeger lichtblond haar had. Maar nu ik een foto van vroeger van ons heb gekregen, blijkt hij een stuk donkerder dan in mijn herinnering. Ik snap er niks van. Nou ja. Maakt ook niet uit.
De bovenstaande scrap bestaat uit die foto van vroeger (genomen tijdens een kerstdiner samen met zijn familie, ergens in Hoek van Holland), en een foto, afgelopen dinsdag gemaakt, van hoe hij nu is. Dinsdag heb ik geen foto van mezelf genomen, dus de mijne heb ik maar even gemanipuleerd. Het gaat om het idee, nietwaar?
De chrysanten doen me ook denken aan vroeger toen hij nog in de tuinbouw zat. Tja, een Westlander, hè? Ik hou nu nog van tuinieren, vandaar dat ik het vroeger leuk vond om op zijn werk te gaan kijken. Om te kijken hoe dat allemaal reilde en zeilde in die kassen...Hij kwam natuurlijk ook vaak met een bos bloemen aan! :-)
De tekst op de scrap is van het liedje van het programma 'Memories': Jij en Ik. Vond ik ook wel toepasselijk! :-)
Al met al was het een hele leuke, gemoedelijke, vertrouwde en ontspannen middag. Ik had al goede herinneringen en dit is weer eentje erbij!

1 opmerking:

Aart zei

heb ik al zoveel over je gelezen???? Las dat je date spannend en gezellig was. Hoor de details later wel;)))