vrijdag 24 september 2010

Een jarige en op laarzenjacht....


credits: template..Yin/papers...Selana/Melied
elements...Cajoline/Melied
wordart...Selana

Neefje Marnix is vandaag 1 jaar geworden! Wat gaat een jaar toch snel! Zo is ie geboren en zo loopt hij al rond de tafel. Hollands welvaren! Morgen gaan we hem feliciteren en taart eten!

Vanmorgen naar de markt geweest voor de groentetjes, het fruit en de dierbenodigdheden. Die haal ik daar altijd. Daarna bij mijn moeder onze wekelijkse haring met uitjes gegeten. Heb ik mijn omega-3 vetten ook weer binnen. Lekker, hoor, ik hou wel van vis!
Tegen half 2 zou Mariska met de bus uit Delft komen, dus ik heb haar met de auto van de halte in Rokkeveen opgehaald. We gingen naar het stadshart want ze had laarzen nodig. Bruine laarzen. Platte hak. Liefst waarmee je ook door de sneeuw kon banjeren. Maar ze moesten ook leuk staan onder een rok. De schacht moest ook netjes aansluiten. Niet teveel fratsen eraan. Maar ook niet helemaal kaal, want die zijn saai. Leer, beslist geen plastic. Ja, mevrouw weet wel wat ze wil. Helaas, de inkopers van alle schoenenzaken hebben niet naar haar geluisterd. We zijn winkel in, winkel uit geweest. De perfecte laarzen bestaan wel, maar die gaan ver boven haar budget. Laarzen die in de buurt van haar gading kwamen waren of te wijd of te glad. Uiteindelijk had ze de keuze uit 3 paar. Ze zaten alle 3 goed kwa maat. Alleen een paar was blauw, een ander paar was taupe en het derde paar was wel bruin, maar 20 euro boven haar budget. Onverrichterzake dropen we weer af richting huis. Ze gaat er nog een paar nachtjes over slapen.... Ben benieuwd of ze uiteindelijk kan kiezen!

Geen opmerkingen: